Over mij

.

Vanaf mijn vroege jeugd tot in mijn werkende leven als copywriter, communicatieadviseur en -trainer en hogeschooldocent, maar ook als moeder van twee kinderen, heb ik mij vaak verwonderd over hoe dingen gaan. Waarom zijn regels belangrijker dan mensen, waarom wordt er niet echt naar de ander geluisterd?  Veel gebeurtenissen hebben mij doen twijfelen: waarom gebeurt dit, wat is mijn taak en verantwoordelijkheid, wat is mijn plek?

Verschillende opleidingen en ervaring als coach hebben mij inzicht gegeven in mijn eigen gekleurde bril, drijfveren en patronen en die van anderen. De grootste eye-opener was mijn kennismaking met systemisch en energetisch werk. Hoe we allemaal deel uitmaken van een groter geheel en onderhevig zijn aan dynamieken in familie, organisatie en maatschappij. En hoe we ervoor zouden kunnen kiezen om te leven in harmonie met de natuur en de universele wetmatigheden.

Het is mijn missie om bij te dragen aan het vergroten van bewustzijn op het zelforganiserend systeem waarin we leven en hoe onze passie en talent het kompas zijn om iets in de wereld te manifesteren.

Ik ben verbonden met School voor Samen

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *