Aanbod coaching

Onbewust handelen we tegen onze natuur in

Hoe je het ook wendt of keert, als mens maken we onderdeel uit van de natuur en zijn we onderhevig aan de wetmatigheden daarin (natuurwetten).  We zijn ons daar meestal niet van bewust. Min of meer automatisch handelen we vaak tegen onze natuur in en dat kan op den duur wrijving veroorzaken. Je merkt dat aan een thema dat steeds terugkeert in je leven, gedoe in je familie, onbegrip op je werk of in je relatie, of existentiële vragen over jouw ‘levensmissie’. Als systemisch coach kijk ik mee naar waar de wrijving vandaan komt. Op welke manier handel je onbewust ‘tegen je natuur in’? Via een opstelling met poppetjes of vloerankers, ontdekken we wat er onder de waterlijn speelt en ontstaan er mogelijkheden voor oplossing.

Wil je een laagje breder en dieper kijken naar je eigen patronen? ‘Waar komt het patroon vandaan, waarom doe ik altijd al op deze manier? Wat is de spirituele oorsprong ervan? Op welke manier herken ik dat in mijn leven?’ Dan is het enneagram een prachtig instrument om je inzicht te verschaffen en handvatten te geven voor bewustzijnsontwikkeling.

“Astrid, je maakte voor mij persoonlijke ontwikkeling concreet. Je bent gericht op verbinding en inhoud, op ontwikkeling en groei. Je hebt mij geïnspireerd, hield mij een spiegel voor. Ik voel me krachtiger, de kracht ligt in het doen. Dus van afwachtend naar de leiding nemen. Ik leef meer uit vertrouwen en sta bewuster in het leven. Bedankt hiervoor!”  – Helma  (docent, coachtraject)

 

Heb je een vraag die vooral betrekking heeft op je loopbaan? Lekker in je loopbaan>>  

Wil je stap maken in je bewustzijnsontwikkeling? Ben je benieuwd naar de patronen waarnaar jij onbewust leeft? Leer je drijfveren kennen>>

Heb je een vraag over een actuele situatie waar je in vastloopt, of vraag je je af waarom een bepaald thema steeds weer terugkeert in je leven? Vraag voor een opstelling >>